CLOSE

Comments for Darul Qur'an Mosque VIII - Evening

  • rindunye masjid ni.....
    ♥wani♥ @ 01-11-2009
  • Perspektifnya mengujakan!
    annamir @ 04-11-2009
  • salam,

    pergh.cantik giler.kat kuala selangor ek masjid ni?ni mst lens mata ikan kan :)
    SisHoney @ 04-11-2009
  • kena pegi sekali kat sini daus wei..jahak reflek tow..
    ustak @ 05-11-2009
  • wani - rindu juga ke masjid ni :)

    annamir - syukran syeikh :)

    SisHoney - Wa'alaikumussalam, masjid ni kat Kuala Kubu Bharu, a'ah, guna fish eye lens ;)

    ustak - syukran ustaz, terharu ambe sifu ambe ni singgah sini :) insyaAllah ustaz turun lagi nanti kita pi la serang dq...bereeh bosss :)
    Firdaus Mahadi @ 05-11-2009
  • Salam bro firdaus,
    Peergghhhh speechless tengok gambar nih..nice compo, nice color and nice person,kekeke..guano mu amik gmbr ni, atas sampan ke?
    Acaii @ 05-11-2009
  • Acaii - Wa'alaikumussalam acaii, shoot dari atas darat je acai ei...duk tepi tebing tasik tu...hehehe...kalau atas sampan payah woo...tak stable...hehehe
    Firdaus Mahadi @ 07-11-2009

Say Something















Darul Qur'an Mosque VIII - Evening

Darul Qur'an Mosque VIII - Evening


Location : Darul Qur'an, Kuala Kubu Bharu, Malaysia

Posted: 10/29/09


Comments: 7 Comments
Tweet This! | Share on Facebook!

Bookmark and Share Subscribe

PreviousNext

Recent Photos

AloneReposefulAlternation Of Day & Night IEvenUp & Away!Alternation Of Day & Night IIHot & ColdWaitingPerfect StormStanding StillDarul QurBlessed SunriseKuala Lumpur City Centre (KLCC) IISun RisingDanga Bay IBand Of BrothersModernization IVDull EveningDusk at Golden TriangleGlorious MorningCloudy Sunrise